FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Chicago: Pobjegla policajcima u njihovu automobilu

CHICAGO, 24. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - DvadesetdvogodišnjaVeronique Armour je, nakon što je uhićena zbog vožnje ualkoholiziranom stanju i suprotnom smjeru, uspjela izvući ruke izlisica koje su joj stavili policajci, te im umaknuti u njihovuautomobilu, izvijestila je glasnogovornica čikaške policije JoannTaylor.
CHICAGO, 24. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Dvadesetdvogodišnja Veronique Armour je, nakon što je uhićena zbog vožnje u alkoholiziranom stanju i suprotnom smjeru, uspjela izvući ruke iz lisica koje su joj stavili policajci, te im umaknuti u njihovu automobilu, izvijestila je glasnogovornica čikaške policije Joann Taylor.

Armour je čikaška policija zaustavila rano ujutro prošli petak dok je vozila u pogrešnom smjeru. I dok je dežurni policajac uklanjao njezinu Hondu Civic s ceste, Armour se nekako uspjela osloboditi lisica te se odvesti u policijskom automobilu, rekla je glasnogovornica policije.

Zaustavila se na jednom parkiralištu nakon par minuta vožnje i prijeđenog kilometra. Osim optužnice koja će protiv nje biti podignuta zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, ugrožavanja sigurnosti ostalih sudionika u prometu, Armour će biti optužena i zbog vožnje ukradenog automobila - otegotna okolnost je što je bio policijski - i bijega pred policijom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙