FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb Indoors: pozivnicu traži i Andy Murray

ZAGREB, 23. siječnja 2006. (Hina) - Zagrebački turnir je ispao čak iprejak po imenima koja dolaze, a ja bi želio da se nastavi tradicijada pobjednikom ostane hrvatski tenisač, kazao je na tiskovnojkonferenciji u Zagrebu kodirektor ATP turnira PBZ Zagreb Indoors GoranIvanišević.
ZAGREB, 23. siječnja 2006. (Hina) - Zagrebački turnir je ispao čak i prejak po imenima koja dolaze, a ja bi želio da se nastavi tradicija da pobjednikom ostane hrvatski tenisač, kazao je na tiskovnoj konferenciji u Zagrebu kodirektor ATP turnira PBZ Zagreb Indoors Goran Ivanišević.

PBZ Zagreb Indoors, koji će se od 28. siječnja do 5. veljače održati u Zagrebu, nastavak je dva zagrebačka i jednog splitskog dvoranskog ATP turnira, a u sva tri je pobjednikom bio upravo Ivanišević.

Podlogu smo birali da odgovara Ivanu Ljubičiću, Mariu Ančiću i Ivu Karloviću, dok ćemo u kvalifikacijama dati šansu našim mladim tenisačima, kazao je Ivanišević, dodavši kako je jednu pozivnicu dobio prvi junior svijeta Marin Čilić, drugu 16. tenisač svijeta Richard Gasquet, dok je za treću zainteresirana još jedna mlada nada svjetskog tenisa - Škot Andy Murray.

Iako je od trenutka kad smo dobili organizaciju turnira do danas prošlo jako malo vremena, vjerujem da će organizacija turnira biti savršena, kazao je direktor turnira Branimir Horvat. Turnir će biti strašno jak, jer zadnji igrač koji izravno ulazi u glavni turnir ima ranking na 70. mjestu ATP ljestvici, a čak će trojica igrača - Ljubičić, Marcos Baghdatis i Nicolas Kiefer, koji su prošli u četvrtfinale Australian Opena, doći u Zagreb. Do četvrtka će u Ledenoj dvorani Doma sportova biti postavljena i podloga Taraflex, a maksimalno će u Ledenu dvoranu stati 5000 gledatelja, kazao je Horvat.

Na tiskovnoj konferenciji je PBZ Zagreb Indoors dobio i novog važnog sponzora, osiguravajuću tvrtku Osiguranje Zagreb.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙