FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 12,30 sati

ZAGREB, 23. siječnja 2006.(Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 12,30sati.
ZAGREB, 23. siječnja 2006.(Hina) - Pregled vijesti iz Hrvatske do 12,30 sati.

GOSPIĆ - Jutros je najhladnije bilo na sjevernom Velebitu gdje se temperatura zraka spustila na -20 stupnjeva, a na Zavižanu je izmjereno i 238 centimetara snijega. Hladno je i u primorju - u Senju, primjerice, uz -7 stupnjeva osjećaj hladnoće povećava i olujna bura koja na mahove puše brzinom većom od 160 kilometara na sat. Jaka bura prouzročila je kvarove na dalekovodima pa je bez struje naselje Barić Draga te dio jablanačkog područja.

DUBROVNIK - Jaka bura koja od sinoć puše na dubrovačkom području prouzročila je poremećaj u prometu. Zračni je promet u prekidu i, kako se doznaje iz Zračne luke Čilipi, zrakoplovi slijeću u splitsku zračnu luku. Cestovni promet teče redovito, a zbog jake bure Most dr. Franje Tuđmana zatvoren je za promet svih vozila. Pomorski promet odvija se uz kašnjenja, a katamaran "Nona Ana" jutros nije isplovio iz Gruške luke na redovitoj liniji za otok Mljet.

ZAGREB - Smetlar je kod graničnog prijelaza Bregana pronašao u kontejneru za smeće tri sumnjiva omota u kojima se, pokazalo je vještačenje, nalazilo više od 1,5 kilograma kokaina. Sumnjivu tvar bijele boje pronašao je 46-godišnji smetlar u subotu ujutro na parkirališnom prostoru izlaza iz Hrvatske za teretni promet, izvijestila je danas zagrebačka policija. Droga je bila zapakirana u tri omota obljepljena samoljepljivom trakom, a preliminarnim vještačenjem utvrđeno je da je riječ o kokainu ukupne težine 1556 grama. Detaljnim pregledom preostalog smeća u kontejneru nisu pronađene nove količine sumnjive materije.

OSIJEK - Provodeći pojačane mjere suzbijanja prekršaja u prometu djelatnici osječko-baranjske Policijske uprave tijekom vikenda su zatekli 57 vozača pod utjecajem alkohola, te jednog vozača u čijem je organizmu utvrđena prisutnost opojnih droga, izvijestila je danas policija. Tijekom akcije evidentirano je 150 prometnih prekršaja, iz prometa je isključeno 66 vozača i 5 vozila, a 6 vozača je zatečeno u upravljanju vozilima bez položenog vozačkog ispita. S najvećom koncentracijom alkohola u krvi od 2,50 promila zatečen je u Osijeku vozač osobnog automobila, 54-godišnji Osječanin, koji je do sada u više navrata evidentiran kao počinitelj prometnih prekršaja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙