FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Odbora regija EU-a u petak u službenom posjetu Hrvatskoj

ZAGREB, 18. siječnja 2006. (Hina) - Predsjednik Odbora regija EU-a(CoR) Peter Straub boravit će u petak u službenom posjetu Hrvatskojgdje će se sastati s najvišim hrvatskim dužnosnicima, potvrđeno je usrijedu iz Hrvatskog sabora.
ZAGREB, 18. siječnja 2006. (Hina) - Predsjednik Odbora regija EU-a (CoR) Peter Straub boravit će u petak u službenom posjetu Hrvatskoj gdje će se sastati s najvišim hrvatskim dužnosnicima, potvrđeno je u srijedu iz Hrvatskog sabora.

Strauba, kojemu će domaćin biti predsjednik Sabora Vladimir Šeks, primit će i predsjednik Stjepan Mesić, premijer Ivo Sanader, ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Kolinda Grabar-Kitarović, a sastat će se i s članovima saborskih Odbora za vanjsku politiku i za europske integracije.

Kako je ovoga tjedna najavila Europska komisija, Straub će s hrvatskim čelnicima razgovarati o prioritetima tog tijela za ovu godinu, s naglaskom na važnost decentralizacije i jače uloge lokalnih i regionalnih vlasti u europskoj strategiji rasta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙