FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hodgson preuzeo Finsku

HELSINKI, 17. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Premda je Roy Hodgson(58) trebao preuzeti nogometnu reprezentaciju Finske u kolovozu ovegodine, bivši trener Intera i Blackburna odmah će zasjesti za kormilo"Suomia".
HELSINKI, 17. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Premda je Roy Hodgson (58) trebao preuzeti nogometnu reprezentaciju Finske u kolovozu ove godine, bivši trener Intera i Blackburna odmah će zasjesti za kormilo "Suomia".

"Nema smisla više čekati, Hodgson dolazi odmah," potvrdili su iz Finskog nogometnog saveza. Engleski stručnjak, koji je kraće vrijeme bio i švicarski izbornik, premijeru na klupi finske vrste imat će 21. siječnja u prijateljskom ogledu protiv Saudijske Arabije u Rijadu, te četiri dana kasnije protiv Južne Koreje.

Asistirat će mu Jyrki Heliskoski, koji je reprezentaciju vodio privremeno nakon što je u srpnju Antti Muurinen dobio otkaz zbog loših rezultata u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Hodgson još uvijek ima ugovor s norveškim prvoligašem Viking Stavangerom, no dogovorio je sporazumni raskid ugovora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙