FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Snježne padaline u Japanu odnijele 100 života

TOKIO, 16. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Snježne padaline ubrale su uJapanu stotu žrtvu u ponedjeljak prenose mediji te javljaju da ješestogodišnji dječak pao u komu nakon što je zatrpan snijegom što sesrušio s krova škole pred kojim se igrao.
TOKIO, 16. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Snježne padaline ubrale su u Japanu stotu žrtvu u ponedjeljak prenose mediji te javljaju da je šestogodišnji dječak pao u komu nakon što je zatrpan snijegom što se srušio s krova škole pred kojim se igrao.

Kako je objavila nacionalna televizija NHK u ponedjeljak navečer broj poginulih u nesrećama povezanima sa snijegom dosegao je 100, što je najviše u više od 20 godina.

Među posljednjim žrtvama je 77-godišnji muškarac koji je pao s krova dok je čistio snijeg.

Troje djece u području Fukushime sjeverno od Tokija bilo je zatrpano snijegom koji se srušio s krova škole dok su se vani igrala, pri čemu su teško ozlijeđena dvojica dječaka od kojih je jedan u komi.

Opasnost od klizanja tla u zapadnim, istočnim i sjeveroistočnim dijelovima zemlje smanjuje se no vlasti još uvijek pozivaju na oprez dok se postupno otvaraju prometnice koje su bile zatvorene zbog snijega.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙