FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sharon još u komi iako ispitivanja pokazuju moždanu aktivnost

JERUZALEM, 14. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Medicinski testovipokazali su aktivnosti u obje polovice mozga Ariela Sharona, objavilisu liječnici u subotu, no nisu spominjali znakove da se izraelskipremijer budi iz kome deset dana nakon što je pretrpio težak moždaniudar.
JERUZALEM, 14. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Medicinski testovi pokazali su aktivnosti u obje polovice mozga Ariela Sharona, objavili su liječnici u subotu, no nisu spominjali znakove da se izraelski premijer budi iz kome deset dana nakon što je pretrpio težak moždani udar.

Bolnica Hadassah je u svom izvješću o Sharonovu stanju, prvom nakon 24 sata, objavila da su testovi pokazali "aktivnost u obje moždane polutke".

Ranije ovog tjedna je Sharon, star 77 godina, odgovorio na stimulacije bolom na obje strane svog tijela no od tada nije zabilježen bitniji napredak.

Liječnici nastoje Sharona probuditi iz kome kako bi utvrdili štetu koju je napravio moždani udar. Prema bolnici Hadassah, Sharonov puls, disanje i krvni pritisak ostali su stabilni.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙