FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sharon otvorio sjednicu vlade

JERUZALEM, 25. prosinca 2005. (Hina/dpa) - Izraelski premijer ArielSharon otvorio je u nedjelju tjednu sjednicu vlade u Jeruzalemu,tjedan dana nakon što je doživio blagi moždani udar zbog kojeg jehospitaliziran na nekoliko dana, ali koji nije ostavio trajneposljedice.
JERUZALEM, 25. prosinca 2005. (Hina/dpa) - Izraelski premijer Ariel Sharon otvorio je u nedjelju tjednu sjednicu vlade u Jeruzalemu, tjedan dana nakon što je doživio blagi moždani udar zbog kojeg je hospitaliziran na nekoliko dana, ali koji nije ostavio trajne posljedice.

Izraelski radio je javio da se 77-godišnji premijer šalio na račun svoje težine, koja je vjerojatno i prouzročila moždani udar, i da je nazočnima nudio krafne i pržene pogačice od krumpira ("latke"), tradicionalne poslastice koje se pripremaju za židovski blagdan Hanukkah.

Prema medijskim izvješćima, Sharon ima između 117 i 142 kilograma. Dnevnik Yediot Ahronot piše u nedjelju da je premijer izgubio jednu kilu nakon moždanog udara.

Sharonov glasnogovornik izjavio je da će se premijer postepeno vratiti svojim redovnim dužnostima.

Očekuje se da će liječnici objaviti izvješće o Sharonovom zdravstvenom stanju na konferenciji za novinare u ponedjeljak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙