FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Artmedia rasprodaje momčad

BRATISLAVA, 13. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Nakon odličnihrezultata u Ligi prvaka slovački nogometni prvak Artmedia Petržalka udrugi dio sezone krenut će bez četvorice važnih igrača.
BRATISLAVA, 13. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Nakon odličnih rezultata u Ligi prvaka slovački nogometni prvak Artmedia Petržalka u drugi dio sezone krenut će bez četvorice važnih igrača.

Sjajne igre slovačke momčadi, koja je do posljednjeg kola bila u igri za drugi krug Lige prvaka, a natjecanje će nastaviti u Kupu UEFA, zainteresirale su bogatije klubove za slovačke igrače. Tako će napadač Blazej Vaščak karijeru nastaviti u talijanskom Trevisu, branič Jan Durica je preselio u ruski Saturn, kapetan Balazs Borbely je završio u Kaiserslauternu, a veznjak Jan Kozak seli u engleski West Bromwich Albion.

"Igrači su dobili odlične ponude i nismo ih mogli zaustaviti, posebice nakon svega što su pružili našem klubu. Bile su to ponude koje se ne odbijaju. Bolji slovački igrači u domovini zarađuju svega 20.000 eura, a to je iznos koji u boljim klubovima plaćaju za mjesec dana," kazao je trener Artmedie, Petr Kaspar.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙