FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tele2 postao glavni sponzor HRS-a u 2006.

POREČ, 12. siječnja 2006. (Hina) - Predsjednik Uprave Tele2 MatsTilly i predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Željko Kavranpotpisali su danas u porečkom hotelu Diamant ugovor kojim je Tele2postao generalni susponzor HRS-a u 2006. godini.
POREČ, 12. siječnja 2006. (Hina) - Predsjednik Uprave Tele2 Mats Tilly i predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Željko Kavran potpisali su danas u porečkom hotelu Diamant ugovor kojim je Tele2 postao generalni susponzor HRS-a u 2006. godini.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su i hrvatski reprezentativci koji se u Poreču nalaze na pripremama za europsko prvenstvo u Švicarskoj. Olimpijski pobjednici i svejtski doprvaci odradili su prvi dio priprema, a glavnu provjeru uoči puta u Šviracsku imat će na Croatia Cupu što će se od 13. do 15. siječnja održati u Poreču i Puli na kojem će nastupiti i reprezentacije Slovenije, Njemačke i Mađarske.

"Očekuju nas tri jake pripremne utakmice u kojima ćemo isprobati sve igrače kako bi vidjeli što smo do sada načinili. Dečki odlično rade s mnogo želje i motiva. Ovo je momčad koju krasi zajedništvo i skromnost što i priliči pobjednicima", istaknuo je izbornik Lino Červar.

Problem predstavlja tek ozljeda Lackovića.

"Nadam se da će se Lacković oporaviti i da ćemo ipak kompletni putovati i nastupiti na europskoj smotri", dodao je Červar.

Nakon olimpijskog svjetskog zlata te svjetskog srebra očekivanja javnosti su vrlo velika.

"Kriteriji su vrlo visoki i svi očekuju naš trijumf. Igrači su maksimalno motivirani i žele osvojiti taj trofej koji nam još nedostaje", zaključio je Červar.

Nakon što je Slavko Guluža ispao sa popisa reprezentativaca, za novog kapetana reprezentacije izabran je Petar Metličić.

"Radimo dobro. Atmosfera u momčadi je odlična, ne bježimo od uloge favorita i idemo po zlato koje nam nedostaje", kazao je hrvatski kapetan.

Da je atmosfera u momčadi sjajna igrači su pokazali i na novinarskoj konferenciji gdje su šaljivim upadicama dekoncentrirali Igora Voria dok je davao izjavu. Na koncu, zbunjeni Vori je, osim na pitanja novinara, morao odgovarati i na pitanja svojih suigrača.

Nakon Croatia Cupa igrači će imati dva dana odmora, a novo okupljanje je predviđeno 17. siječnja u Zagrebu, nakon čega se ide u Osijek, gdje će igrači boraviti do 20. siječnja. Tog će dana u Vukovaru odigrati prijateljsku utakmicu s reprezentacijom Slavonije i Baranje, a već drugog dana krenuti za Karlovac gdje će stručni stožer pokušati osvježiti igrače prije puta u Švicarsku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙