FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Trofej Croatia" u Istri od 13. do 15. siječnja

PULA, 2. siječnja 2006. (Hina) - U sklopu završnih priprema najboljihhrvatskih rukometaša za Europsko prvenstvo, koje će se od 26. siječnjado 5. veljače održati u Švicarskoj, a koje se održavaju u Poreču, od13. do 15. siječnja u Puli, Poreču i Kopru održat će se tradicionalni"Trofej Croatia".
PULA, 2. siječnja 2006. (Hina) - U sklopu završnih priprema najboljih hrvatskih rukometaša za Europsko prvenstvo, koje će se od 26. siječnja do 5. veljače održati u Švicarskoj, a koje se održavaju u Poreču, od 13. do 15. siječnja u Puli, Poreču i Kopru održat će se tradicionalni "Trofej Croatia".

Ovogodišnje izdanje "Trofeja Croatia" okupit će četiri jake reprezentacije koje spadaju u vrh europskog rukometa - Njemačku, Sloveniju, Mađarsku i Hrvatsku. Organizatori i nositelji projekta završnih priprema i organizacije turnira su Hrvatski rukometni savez i rukometni klub "Arena" iz Pule.

U petak 13. siječnja u Poreču se sastaju Hrvatska i Mađarska, a u Kopru Slovenija i Njemačka, u subotu će pak u pulskom Domu sportova snagu odmjeriti Hrvatska i Njemačka, a u Kopru Slovenija i Mađarska. Završnica, odnosno obje utakmice posljednjeg dana turnira u nedjelju 15. siječnja, odigrat će se u Puli, a sastat će se Njemačka-Mađarska (16 sati) te Hrvatska i Slovenija 18 sati).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙