FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Okocha napustio Bolton, sve bliže odlasku i Borgetti

LONDON, 11. siječnja 2006. (Hina/AFP) - Dosadašnji član engleskognogometnog premierligaša Boltona, Nigerijac Augustin "Jay-Jay" Okocha(32) karijeru će nastaviti u saudijskom Al Ittihadu.
LONDON, 11. siječnja 2006. (Hina/AFP) - Dosadašnji član engleskog nogometnog premierligaša Boltona, Nigerijac Augustin "Jay-Jay" Okocha (32) karijeru će nastaviti u saudijskom Al Ittihadu.

Biti će to nakon Eintrachta, Fenerbahčea, PSG-a i Boltona, peti klub u kojem će Okocha nastaviti karijeru. Za momčad dvostrukog azijskog prvaka potpisao je ugovor na godinu i pol, a Bolton će dobiti 5.1 miljuna eura odštete. Koncem mjeseca Okocha će nastupiti za nigerijsku reprezentaciju na Afričkom prvenstvu u Egiptu.

Sve bliže odlasku iz Boltona je i meksički reprezentativac Jared Borgetti (32). Premda je u klub stigao ovoga ljeta, Meksikanac je najavio odlazak zbog mizerne minutaže.

"Bliži se svjetsko prvenstvo i ja želim igrati. Ako mi u klubu ne mogu osigurati mjesto u momčadi odlazim," najavio je Meksikanac za čije usluge je opasno zagrizla Benfica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙