FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sharon u induciranoj komi do ponedjeljka

JERUZALEM, 8. siječnja 2006. (Hina/AP) - Izraelski premijer ArielSharon ostat će u induciranoj komi do ponedjeljka kada će ga liječnicipočeti buditi, a posljednji CT mozga u nedjelju pokazao je da mu sestanje poboljšalo, rekao je predstavnik jeruzalemske bolnice u kojojje Sharon smješten.
JERUZALEM, 8. siječnja 2006. (Hina/AP) - Izraelski premijer Ariel Sharon ostat će u induciranoj komi do ponedjeljka kada će ga liječnici početi buditi, a posljednji CT mozga u nedjelju pokazao je da mu se stanje poboljšalo, rekao je predstavnik jeruzalemske bolnice u kojoj je Sharon smješten.

Direktor bolnice "Hadassah" Shlomo Mor-Yosef kazao je da je Sharon i dalje kritično, no njegove vitalne funkcije, uključujući pritisak u lubanji, normalne su.

Buđenje Sharona iz kome važan je korak za procjenu koliko mu je mozak oštećen od snažnog moždanog udara koji je doživio u srijedu.

Liječnici su prvo planirali prekinuti mu davanje sedativa koji uzrokuju komu u nedjelju, no nakon snimanja mozga CT-om odlučili su pričekati još jedan dan.

Mor-Yosef rekao je da je posljednji CT pokazao da se oteklina u Sharonovu mozgu smanjila te da su krvni pritisak i pritisak u lubanji u granicama normale, a Sharon nema ni povišenu temperaturu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙