FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šibenik-Teško ozlijeđen mladić u prometnoj nesreći na magistrali

ŠIBENIK, 8. siječnja 2006. (Hina) - Dvadesetosmogodišnji J. Č. izŠibenika teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se noćas oko2,20 sati dogodila na Jadranskom magistrali između Šibenika i Primoštena u blizini Žaborića i zbog ozljeda opasnih po životprevezen je u splitski Klinički bolnički centar, izvijestila ješibensko-kninska Policijska uprava.
ŠIBENIK, 8. siječnja 2006. (Hina) - Dvadesetosmogodišnji J. Č. iz Šibenika teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se noćas oko 2,20 sati dogodila na Jadranskom magistrali između Šibenika i Primoštena u blizini Žaborića i zbog ozljeda opasnih po život prevezen je u splitski Klinički bolnički centar, izvijestila je šibensko-kninska Policijska uprava.

Do nesreće je došlo kada je J.Č. upravljajući osobnim vozilom "mercedes" šibenskih registracijskih oznaka zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad upravljačem, prešao na lijevi prometni trak, izletio izvan ceste i prednjim dijelom vozila udario u stablo bora.

Dvojica putnika u "mercedesu" 24-godišnji A.Č. i 33-godišnji D.G. iz Primoštena zadržani su na liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙