FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Reli Dakar - Hrvatska posada stigla 101.

NOUAKCHOTT/ZAGREB, 5. siječnja 2006. (Hina) - Hrvatska posada ZvonimirMartinčević - Marin Frčko stigla je do cilja šeste etape relija Dakar.Članovi Unique CRO Dakar Teama su 444 kilometra dugačku dionicu od TanTana do Zouerata u Mauritaniji okončali na 101. mjestu sa 2 sata i 38minuta zaostatka za etapnim pobjednikom Francuzom ThierryemMagnaldijem.
NOUAKCHOTT/ZAGREB, 5. siječnja 2006. (Hina) - Hrvatska posada Zvonimir Martinčević - Marin Frčko stigla je do cilja šeste etape relija Dakar. Članovi Unique CRO Dakar Teama su 444 kilometra dugačku dionicu od Tan Tana do Zouerata u Mauritaniji okončali na 101. mjestu sa 2 sata i 38 minuta zaostatka za etapnim pobjednikom Francuzom Thierryem Magnaldijem.

Francuz je za upravljačem Schles-Ford-Raida etapu prošao za tri sata 22 minute i 54 sekunde. Drugo mjesto pripalo je Francuzu Jean-Louis Schlesseru (Schles-Ford-Raida), dok je treći bio Gilles De Villiers. Dosadašnji lider Španjolac Carlos Sainz etapu je završio na sedmom mjestu, pa je vodstvo u ukupnom poretku preuzeo De Villers. Drugi je Sainza, a treća Jutta Kleinschmidt. Zvonimir Martinčević i Marin Frčko u ukupnom poretku zauzimaju 126. mjesto sa više od 17 sati zaostatka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙