FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mlaysz prekinuo sudjelovanje na "Novogodišnjoj turneji"

INNSBRUCK, 2. siječnja 2006. (Hina/dpa) - Poljski skakač na skijamaAdam Malysz, nezadovoljan formom, odlučio je prekinuti svojesudjelovanje na Novogodišnjoj turneji, te se vratiti kući gdje ćenastaviti s treninzima i pripremama za Olimpijske igre u veljači uTorinu.
INNSBRUCK, 2. siječnja 2006. (Hina/dpa) - Poljski skakač na skijama Adam Malysz, nezadovoljan formom, odlučio je prekinuti svoje sudjelovanje na Novogodišnjoj turneji, te se vratiti kući gdje će nastaviti s treninzima i pripremama za Olimpijske igre u veljači u Torinu.

Malysz, pobjednik "Turneje" otprije pet godina, se nakon natjecanja u Obertsdorfu i Garmisch-Parteknkirchenu nalazi na 16. mjestu "Turneje", te je zaključio kako će mu kao priprema za nastup na olimpijskoj skakaonici u Pragelatu bolje odgovarati trening nego nastupi u Innsbrucku i Bischofshofenu, te u nastavku Svjetskog kupa u siječnju.

Malyszu u njegovoj izvrsnoj karijeri od svih trofeja jedino još nedostaje olimpijsko zlato, a posljednju realnu priliku imat će upravo u Italiji sljedećeg mjeseca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙