FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bode Miller zaprijetio napuštanjem Svjetskog kupa

KRANJSKA GORA, 22. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Najosebujniji skijašdanašnjice, Amerikanac Bode Miller još se jednom našaop u sukobu sčelnicima Međunarodnog skijaškog saveza (FIS), te prijeti napuštanjemSvjetskog kupa.
KRANJSKA GORA, 22. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Najosebujniji skijaš današnjice, Amerikanac Bode Miller još se jednom našaop u sukobu s čelnicima Međunarodnog skijaškog saveza (FIS), te prijeti napuštanjem Svjetskog kupa.

Miller je kažnjen sa 1.000 švicarskih franaka stoga što je odbio pristupiti kontroli skijaške opreme nakon prve slalomske vožnje danas u Kranjskoj gori. Miller je za vodećim Austrijancem benjaminom Raichom zaostao 3.44 sekunde, te se nije kvalificirao za drugu vožnju.

"Ukoliko mi ne ukinu kaznu, neću više nastupati u Svjetskom kupu. Ovo što rade nema smisla, ne želim imati posla s osobama koje vode natjecanje", ljutit je bio Miller.

Miller se također požalio i na bol u lijevom koljenu, pa će obaviti magnetsku rezonanciju sljedećeg tjedna u Innsbrucku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙