FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za srijedu, 20. lipnja

ZAGREB, 20. lipnja 2007. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta za srijedu, 20. lipnja.#L#
ZAGREB, 20. lipnja 2007. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta za srijedu, 20. lipnja.#L#

ZAGREB - Završava dvodnevna regionalna konferencija "Upravljanje prikupljanjem podataka i informacija" u sklopu Programa za jačanje sustava suzbijanja trgovanja ljudima u jugoistočnoj Europi u organizaciji Međunarodnog centra za razvoj migracijske politike (ICMPD) iz Beča i Ureda za ljudska prava Vlade Republike Hrvatske (Hotel Westin, Kršnjavoga).

ZAGREB - Predsjednik SDP-a Zoran Milanović susrest će se s izaslanstvom SDP-a BiH u kojem će biti član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Željko Komšić i predsjednik SDP-a BiH Zlatko Lagumdžija. Izjave za javnost predviđene su nakon završetka sastanka (13 sati, središnjica SDP-a, Iblerov trg 9).

TRIPOLI - Libijski sud raspravlja o žalbi pet bugarskih medicinskih sestara i palestinskog liječnika na smrtnu presudu dosuđenu im jer su navodno skrivili smrt stotina libijske djece namjerno ih zarazivši virusom HIV.

FREETOWN - Specijalni sud UN-a za zločine počinjene tijekom rata u Sijera Leoneu 1991.-2001. trebao bi objaviti prve presude pobunjeničkim vođama optuženima za zločine protiv čovječnosti.

SVIJET - Svjetski dan izbjeglica.

DEŽURNI UREDNICI:

Noć: Robertino Šalinović

Prijepodne: Srđan Baković

Poslijepodne: Slavoljub Leko

Navečer: Domagoj Janković

Tel: **385 1 4808 645

Fax: **385 1 4808 822

E-mail: hinaŽhina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙