FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 6. lipnja

ZAGREB, 5. lipnja 2007. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 6. lipnja.
ZAGREB, 5. lipnja 2007. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 6. lipnja.

ZAGREB - Osiguravajuće društvo Triglav predstavit će na konferenciji za novinare rezultate Grupe Triglav ostvarene u 2006. godini, poslovanje Triglav osiguranja u Hrvatskoj te širenje Grupe u regiju srednje i istočne Europe. (11,00 sati, restoran Mano, Medvedgradska 2)

ZAGREB - Hrvatska gospodarska komora (HG) i Zagrebačka banka, kao pokrovitelji, organiziraju predstavljanje knjige "Bankovni i financijski ugovori" urednika prof. dr. sc. Zvonimira Slakopera, u izdanju Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. Knjiga je namijenjena zaposlenicima banaka kako svakodnevni savjetnik i priručnik te pravnicima specijaliziranim za bankovno pravo, kao i studentima. (11,00 sati, HGK, Rooseveltov trg 2)

ZAGREB - Tvrtka Carlsberg Croatia predstavit će na konferenciji za novinare Godišnje izvješće o zaštiti okoliša. (11,00 sati, klub Aquarius, jezero Jarun)

ZAGREB - Nepodmirene naloge za plaćanje, u ukupnom iznosu od 12,7 milijardi kuna imalo je u Hrvatskoj krajem travnja ove godine 23.146 pravnih osoba, objavila je Financijska agencija. U odnosu na mjesec prije iznos dospjelih nepodmirenih naloga povećan je za oko 100 milijuna kuna, dok je broj pravnih osoba sa blokiranim žiro računima bio veći za njih 208. U odnosu na siječanj pak ukupan iznos blokada je porastao za oko 500 milijuna kuna, a broj blokiranih pravnih osoba za nešto manje od 700. Na godišnjoj razini pak, u odnosu na travanj prošle godine, ukupni iznos nepodmirenih naloga za plaćanje pravnih osoba veći je za 1,4 milijardu kuna, a broj blokiranih tvrtki za 2.016.

Urednica: Davorka Stanešić

tel: 01 4808 680

fax: 01 4808 821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙