FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljen novi PBZ paketi za obrtnike

ZAGREB, 23. svibnja 2007. (Hina) - Privredna banka Zagreb i PBZ Card predstavili su danas najnovije proizvode za obrtnike - PBZ pakete za obrtnike i American Express karticu za obrtnike.
ZAGREB, 23. svibnja 2007. (Hina) - Privredna banka Zagreb i PBZ Card predstavili su danas najnovije proizvode za obrtnike - PBZ pakete za obrtnike i American Express karticu za obrtnike.

Kako je istaknuto na konferenciji za novinare, ovi proizvodi nude obrtnicima brojne pogodnosti koje će omogućiti veću efikasnost i uštede te olakšati poslovanje.

Trošak korištenja usluga i proizvoda iz paketa ravnomjerno je raspoređen kroz cijelu godinu i plaća se mjesečno, automatskim terećenjem poslovnog računa.

Obvezni sadržaji paketa su kunski račun te PBZ365NET i PBZ info servisi, a sve ostalo klijenti mogu sami odabrati, kao primjerice devizni račun te razne modele kredita na koje ostvaruju 20 do 50 posto popusta na naknade.

Dio paketa može biti i nova American Express kartica za obrtnike za koju nema članarine za prvu godinu, dok za ostale godine svi korisnici paketa ostvaruju popust od 50 posto.

American Express kartica za obrtnike, kako je istaknula predsjednica Uprave PBZ Carda Nina Oberiter-Gluhak, je prva American Express kartica na području Hrvatske namijenjena isključivo obrtnicima, te je ovo prvi paket proizvoda za obrtnike u Europi koji uključuje i American Express karticu.

Kartica nudi bezgotovinsko plaćanje na 50.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj i više milijuna u svijetu, pri čemu se limit potrošnje određuje prema mogućnostima i potrebama svakog korisnika; plaćanje računa na dan dospijeća izravno s poslovnog računa otvorenog u PBZ-u uz produljeno dospijeće naplate od 20 dana, za razliku od uobičajenog roka od 8 dana.

Korisnici kartice imaju mogućnost obročnog plaćanja bez kamata i naknada na odabranim prodajnim mjestima u zemlji, korištenja potrošačkog kredita uz otplatu putem kartice i druge pogodnosti.

U Hrvatskoj trenutno posluje oko 144 tisuće obrtnika, a njih 28.600 posluje preko PBZ-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙