FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za utorak, 22. svibnja

ZAGREB, 21. svibnja 2007. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta za utorak, 22. svibnja.
ZAGREB, 21. svibnja 2007. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta za utorak, 22. svibnja.

ZAGREB - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić priređuje u utorak u 12,00 sati svečani prijem u povodu 15. godišnjice ulaska Hrvatske u UN (Ured Predsjednika, Pantovčak 241).

OSLO - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks nastavlja posjet Norveškoj gdje boravi na poziv predsjednika parlamenta Thorbjorna Jaglanda. U utorak će se Šeks sastati s norveškim ministrom vanjskih poslova Jonasom Gahrom Storeom.

PEKING - Hrvatska ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Kolinda Grabar Kitarović boravi u službenom posjetu Kini. Hrvatska ministrica u utorak se sastaje s kineskim kolegom Yangom Jiechiom te s potpredsjednikom Kine Zengom Qinghongom.

ZAGREB - Predsjednik Međunarodnog kaznenog suda u Den Haagu Phillipe Kirsch posjetit će hrvatsko ministarstvo pravosuđa na poziv hrvatske ministrice Ane Lovrin (izjave su u 10.30 sati, ministarstvo pravosuđa Dežmanova 10).

Osim s ministricom Lovrin Kirsch će se sastati i s predsjednikom Vrhovnog suda RH, državnom tajnicom za europske integracije te će na Pravnom fakultetu u Zagrebu održati predavanje.

BEOGRAD - Skupština Srbije održat će sjednicu na kojoj će biti izabran njezin predsjednik. Na sjednici će osim predsjednika biti izabrani i potpredsjednici te tajnik skupštine kao i članovi skupštinskih odbora i delegacija parlamenta. Oliver Dulić iz Demokratske stranke (DS) Borisa Tadića jedini je kandidat za predsjednika.

NEW YORK - Dodjela Pulitzerove nagrade.

DEŽURNI UREDNICI:

Noć: Vera Radić

Prijepodne: Srđan Baković

Poslijepodne: Duška Gerić Koren

Večer: Darko Vlahović

Tel.: **385-1-4808645

Fax.: **385-1-4808822

E-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙