FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12,30 sati

ZAGREB, 9. svibnja 2007. (Hina) - Pregled događaja do 12,30 sati:
ZAGREB, 9. svibnja 2007. (Hina) - Pregled događaja do 12,30 sati:

LJUBLJANA - Prva etapa ovogodišnjeg izdanja biciklističke utrke "Kroz Sloveniju" imat će cilj u Zagrebu, objavila je u utorak slovenska novinska agencija STA. Ovo će biti 14. izdanje utrke "Kroz Sloveniju". Utrka će trajati pet dana, od 12. do 16. lipnja, a ukupna dužina svih pet etapa je 835 kilometara. Prva etapa vozi se od Ljubljane do Zagreba i dugačka je 182 km. Utrka će prolaziti kroz Sloveniju, Hrvatsku, Austriju i Italiju. Na utrci će nastupiti 15 momčadi, a među njima su i dvije ekipe iz ProToura (Lampre i Liquigas). Organizatori se nadaju da će na utrci sudjelovati i najbolji hrvatski biciklist Vladimir Miholjević, koji je član Liquigasa.

NEW YORK - Rezultati drugog kruga doigravanja košarkaške NBA lige:

ISTOK -

Cleveland Cavaliers - New Jersey Nets 102:92

(Cleveland vodi 2:0 u pobjedama)

ZAPAD -

Phoenix Suns - San Antonio Spurs 101:81

(Rezultat u pobjedama je poravnat na 1:1)

MADRID - Nogometaš dortmundske Borussije Christoph Metzelder ovog će ljeta pojačati Real Madrid, objavio je danas španjolski sportski dnevnik "AS". Španjolski dnevnik tvrdi da su dogovoreni svi detalji Metzelderova transfera, no Real još ništa nije službeno potvrdio. Metzelder igra na poziciji braniča i standardni je njemački reprezentativac. S Realom bi trebao potpisati četverogodišnji ugovor vrijedan 16 milijuna eura.

BEČ - U susretu 33. kola Austrijske lige, ujedno i tradicionalnom bečkom derbiju, Rapid je na svom Hanappi stadionu svladao Austriu sa 3:0. Rapid su do pobjede doveli hrvatski nogometaši, bivši "hajdukovac" Mate Bilić bio je strijelac u 4. minuti za 1:0, a Mario Bazina u 56. iz jedanaesterca.

ZAGREB - Rezultati susreta 10. kola hrvatske Lige za prvaka za košarkaše:

KVARNER NOVI RESORT - BORIK PUNTAMIKA 83:72

CIBONA ZAGREB - CEDEVITA ZAGREB 88:57

ZADAR - ZAGREB 89:86

srijeda:

SPLIT CO - SVJETLOST BROD

Na ljestvici vode Zadar i Cibona sa omjerom 9:1.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙