FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12,30 sati

ZAGREB, 26. travnja 2007. (Hina) - Pregled događaja do 12,30 sati:
ZAGREB, 26. travnja 2007. (Hina) - Pregled događaja do 12,30 sati:

LONDON - U prvoj polufinalnoj utakmici nogometne Lige prvaka Chelsea je na svom Stamford Bridgeu svladao Liverpool sa 1-0 (1-0). Jedini pogodak na utakmici postigao je Joe Cole u 29. minuti na dodavanje Didiera Drogbe. Uzvrat je na Anfield Roadu 1. svibnja.

NEW YORK - Rezultati utakmica prvog kruga doigravanja američke profesionalne košarkaške NBA lige (u drugi krug će se plasirati momčadi koje prve ostvare četiri pobjede):

ISTOČNA KONFERENCIJA:

Cleveland - Washington 109-102

(Cleveland vodi 2-0)

ZAPADNA KONFERENCIJA:

San Antonio - Denver 97-88

(omjer pobjeda je 1-1)

Dallas - Golden State 112-99

(omjer pobjeda je 1-1)

BERLIN - Napadač Werdera Miroslav Klose sve je bliže odlasku u Bayern, objavilo je danas više njemačkih dnevnika. Prema pisanju novina, Klose se u utorak u Hannoveru sastao sa trenerom i izvršnim direktorom Bayerna, Ottmarom Hitzfeldom i Ulijem Hoenessom. Ova informacija razbjesnila je sportskog direktora Werdera Klausa Allofsa. "Ako je do tog sastanka došlo, onda je Werder o tome trebao biti obaviješten. Tako nalažu pravila Fife", kazao je Allofs. Klosea ugovor s Werderom veže do ljeta 2008. i predstojeći ljetni prijelazni rok zadnja je šansa za Werder da nešto zaradi na Kloseu. U tisku se navodi kako je Bayern spreman platiti 15 milijuna eura odštete, a Werder navodno traži 20 milijuna eura.

NEW YORK - NBA momčad Indiana Pacers otpustila je trenera Ricka Carlislea nakon što je ove sezone ostvario omjer pobjeda i poraza 35-47 što nije bilo dovoljno za doigravanje. Carlisle je vodio Pacerse četiri sezone, te je za to vrijeme ostvario omjer 181-147.Ovo je prvi put nakon 10 godina da se je Indiana propustila plasirati u doigravanje.Predsjednik Pacersa Larry Bird izjavio je kako bi Carlisle ipak mogao ostati u klubu, ali u drugoj ulozi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙