FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV - Sport u 12.30 sati

ZAGREB, 27. travnja 2007.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 12.30 sati:
ZAGREB, 27. travnja 2007.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 12.30 sati:

PAMPLONA - U prvoj polufinalnoj utakmici Kupa UEFA Osasuna je u Pamploni pred 20.000 gledatelja svladala Sevillu sa 1:0 pogotkom Roberta Soldada (55).

BARCELONA - U prvoj polufinalnoj utakmici Kupa UEFA u Barceloni je Espanyol svladao Werder Bremen sa 3:0 pogocima Moisesa Hurtada (20), Waltera Pandiania (50) i Ferrana Corominasa (88). Hrvatski nogometaš u redovima Werdera Jurica Vranješ ušao je u igru u 78. minuti.

RIO DE JANEIRO - Brazilski nogometaš 41-godišnji Romario odbacio je nagađanja o prelasku u meksički klub Necaxu. "Nema govora o mom prelasku u Necaxu. Ugovor sa Vasco da Gamom me veže do kraja ove godine. Dao sam riječ da ću ostati u klubu, a osim toga želim svoj tisućiti gol zabiti na Maracani u dresu Vasco da Game", izjavio je Romario, kojemu nedostaje još samo jedan pogodak da bi dostigao granicu od tisuću golova u karijeri.

NEW YORK - Američka tenisačica Serena Williams odlučna je da napravi dobar rezultat na Roland Garrosu, koji počinje 28. svibnja. "Nedavnu lakšu ozljedu koljena sam uspjela sanirati i jedva čekam početak turnira u Roland Garrosu. Uoči ovogodišnjeg Australian Opena nitko mi nije davao nikakve šanse, a na kraju sam iz Melbournea otišla sa pobjedničkim peharom. Uživam u tome da ljudima mogu pokazati da su bili u krivu", izjavila je Serena Williams. Ona dodaje kako je spremna za igru na zemlji, te podsjeća da je 2002. osvojila Roland Garros.

NEW YORK - U trećem susretu prvog kruga doigravanja NBA lige Utah Jazza je pobijedio Houston 81:67 i smanjio vodstvo Rocketsa na 2:1. Hrvatski reprezentativac Gordan Giriček za 23 minute postigao 10 koševa, šut 4-9, trice 2-2, uz 3 skoka i jednu asistenciju. Goste su predvodili Yao Ming (26 koševa i 14 skokova), te Tracy McGrady (24 koša). Četvrta utakmica na rasporedu je u subotu u Salt Lake Cityu. Na 2:1 su smanjili i Los Angeles Lakersi protiv Phoenixa. U trećem susretu Lakersi su u Staples Centru slavili 95:89. Najbolji je, bio Kobe Bryant koji je ubacio 45 koševa, uz 6 skokova i 6 asistencija. Jedina momčad koja je doigravanje otvorila sa tri pobjede su Detroit Pistonsi protiv Orlando Magica. U trećem susretu Detroit je slavio 93:77 i za prolazak u konferencijsko polufinale treba još jednu pobjedu. U pobjedi Pistonsa petorica igrača su upisala dvoznamenkasti broj koševa, a najviše - Tayshaun Prince (23 koša, 7 skokova i 5 asistencija) i Chauncey Billups (21 koš, 6 skokova).

NEW YORK - U prvom susretu polufinala doigravanja Zapadne konferencije NHL lige San Jose Sharksi su u Detroitu pobijedili Red Wingse 2:0. Gosti su oba pogotka postigli u prvoj četvrtini i to u razmaku od svega 24 sekunde, a potom su sačuvali stečenu prednost. Strijelci su bili Matthew Carle (9:45) i Mike Grier (10:09). Prva četvrtina je odlučila i dvoboj između New Jersey Devilsa i Ottawa Senatorsa (4:5). Gosti su u prvoj dionici poveli 4:0 i pitanjue pobjednika je bilo riješeno. Domaćin je uspio tek zaprijetiti, ali i ne dostići zaostatak. Bila je to prva utakmica polufinala Istočne konferencije. Strijelci za Ottawu bili su su Jason Spezza, Joe Corvo, Dean McAmmond, Dany Heatley i Wade Redden, a za domaćine Travis Zajac, Brian Gionta, Andy Greene i Zach Parise.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙