FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jedrenje: Mišura treći nakon tri plova u Hyeresu

HYERES, 23. travnja 2007. (Hina) - Hrvatski jedriličar Marin Mišura (Labud Split) nakon tri plova zauzima treće mjesto u klasi "finn" na regati u francuskom Hyeresu.
HYERES, 23. travnja 2007. (Hina) - Hrvatski jedriličar Marin Mišura (Labud Split) nakon tri plova zauzima treće mjesto u klasi "finn" na regati u francuskom Hyeresu.

Mišura je u trtećem plovu jedrenom u ponedjeljak ušao u cilj kao 13. Ivan Kljaković Gašpić (Zenta Split) bio je deveti i popeo se na 14. mjesto ukupno. Vodi Danac Jonas Hoegh Christensen.

"Laseraši" su odjedrili dva plova. Nakon tri jedrenja Tonči Stipanović (Mornar Split) je sjajan sedmi među 188 natjecatelja. Tonči je danas ubilježio 11. i 9. mjesto. Međutim, Daniel Mihelić (Galeb Kostrena), Milan Vujasinović (Labud) i Luka Radelić (Mornar) pali su na 23., 28. i 30. mjesto. Mate Arapov (Mornar) je 47., a Tonko Kuzmanić (Mornar) 59. Na prvom mjestu je Michael Blackburn iz Australije.

Posada Fantela/Marenić (Sv. Krševan Zadar) u trećem plovu klase 470 opet je bila izvrsna druga i željno iščekuje odbacivanje kako bi iz svog zbira bodova izbacili jučerašnju diskvalifikaciju. Nakon tri plova su 36., Česić/Kujundžić (Split) su na 54. mjestu. U muškoj konkurenciji klase 470 vode i dalje Poljaci Piasecki/Zieminski.

U klasi 49er Kostov/Cupać (Uskok Zadar) u današnja dva plova nisu imali dobar start, što ih je spustilo u ukupnom poretku na 35. mjesto nakon tri plova među 74 posade. Vodeća posada ove klase su Morrison/Rhodes iz Velike Britanije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙