FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

UNICEF: u akciji "Prve tri su najvažnije" prikupljeno 2,26 milijuna kuna

ZAGREB, 19. travnja 2007. (Hina) - Nakon četiri mjeseca kampanje i prikupljanja sredstava UNICEF i partneri danas su objavili kako je u akciji "Prve tri su najvažnije" prikupljeno 2,26 milijuna kuna.
ZAGREB, 19. travnja 2007. (Hina) - Nakon četiri mjeseca kampanje i prikupljanja sredstava UNICEF i partneri danas su objavili kako je u akciji "Prve tri su najvažnije" prikupljeno 2,26 milijuna kuna.

Predstojnica Ureda UNICEF-a za Hrvatsku Tanja Radočaj tom je prigodom uručila zahvalnice T-Hrvatskom Telekomu, Hrvatskoj televiziji, Europapress holdingu, Europlakatu i Digitel komunikacijama za partnerstvo u akciji, priopćeno je iz UNICEF-a.

Građani mogu i dalje podržavati akciju uplatama na poseban žiro-račun Zagrebačke banke 2360000-1500092173, a donacije se također mogu uplatiti kreditnim karticama preko UNICEF-ove internetske stranice www.unicef.hr.

Program ranog razvoja djece i poticajnog roditeljstva višegodišnji je program koji UNICEF u Hrvatskoj pokreće u sklopu svojega novog mandata do 2011. godine.

Troškovi programa u 2007. godini procjenjuju se na dva i pol milijuna kuna, a do kraja ožujka je prikupljeno 2,26 milijuna kuna.

Akcija "Prve tri su najvažnije" za rani razvoj djece i poticajno roditeljstvo počela je 7. studenog 2006. i trajala je do kraja ožujka ove godine.

Cilj je postići kvalitetniju besplatnu edukaciju o svim aspektima razvoja djece u sklopu postojećih servisa - pedijatrijskih ordinacija, posjeta patronažnih sestara i obiteljskih centara.

Program je prvo krenuo kroz masovne medije u sklopu emisije "Dobro jutro Hrvatska" te kroz izdanja Europapress Holdinga, a nastavlja se na mjestima na kojima roditelji traže informacije i savjete o zdravlju, prehrani i odgoju djece.

Organizacijom tzv. baby fitness radionica i grupa za uzajamnu pomoć roditelja uvode se novi sadržaji i načini interaktivnog učenja, kaže se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙