FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 16. travnja 2007. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 16. travnja 2007. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.

MADRID - Pljačkašu jedne madridske banke pljačka je propala jer ga je blagajnica jednostavno ignorirala, piše španjolski tisak. Šezdesetogodišnji Španjolac prišao je blagajnici i pružio joj list papira na kojem je pisalo "Ovo je pljačka. Dajte mi 3.000 eura. Vrlo sam ozbiljan". Također je pisalo da pogleda u njegov džep u kojem je skriven veliki nož. No, blagajnica je samo pogledala papir i nastavila s radom, kao da se ništa nije dogodilo. To je pljačkaša toliko smelo, da je izašao iz banke praznih ruku, a malo potom ga je uhvatila policija.

BERLIN - Pas zaključan u kamp kućici slučajno je uključio radio svog odsutnog gazde i pojačao ga "do daske", što je potpuno izludilo susjede i dovelo do intervencije policije. "Pas je izgleda slučajno upalio radio i još ga k tome nekako uspio pojačati do maksimuma", rekla je glasnogovornica policije u Dresdenu. "Susjedi su se bunili zbog buke i morali smo intervenirati", dodala je. Policajci su kamp kućici nekako uspjeli isključiti napajanje strujom i ostavili poruku odsutnom 57-godišnjem vlasniku. Čovjek, koji je otišao u grad i ostavio psa samog doma, kasnije se ispričao policiji i susjedima. Nije navedeno kako je siroti pas "preživio" tako bučnu glazbu.

PERTH - Australski morski lav - vrsta tuljana - iskočio je iz mora na australskoj zapadnoj obali i ozlijedio 13-godišnju djevojčicu, izvjestili su u nedjelju mediji. Podmorski biolozi taj napad 420 kilograma teške životinje ocjenjuju bizarnim. Te se životinje, naime, drže podalje od ljudi, ali je moguće da se morski lav htio samo poigrati. Ella Murphy je prilikom "susreta" s morskim prijateljem ostala bez tri zuba, a vilica joj je slomljena. The Sunday Times izvješćuje da je Ellu na dasci za surfanje, sjeverno od grada Pertha, vukao gliser kada se ispred nje odjednom stvorila morska neman. "Iskočila je iz vode iznenada i energično", prepričao je obiteljski prijatelj Chris Thomas. Grant Willis iz akvarija u Sydneyu također tvrdi da nikada nije čuo za napad tuljana na ljude. Djevojčica se nakon operacije dobro oporavlja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙