FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 12,30 sati

ZAGREB, 4. travnja 2007. (Hina) - Pregled vijesti do 12,30 sati.
ZAGREB, 4. travnja 2007. (Hina) - Pregled vijesti do 12,30 sati.

ZAGREB - Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić uputio je danas vjernicima uskrsnu poruku sa željom da ih Isus, "raspet i uskrsao, obdari snagom nove nade, ljubavlju i radošću Duha Svetoga"." "Kada se u društvu suočimo s poteškoćama, pokušajmo ih promatrati očima Uskrsnuća, vidjeti na koji način one imaju duboko teološke korijene", poručio je Bozanić, ustvrdivši da neprihvaćanje Boga gura društvo u stanje ravnodušnosti, sebičnosti, nepokretnosti i straha. Kardinal je naglasio da Uskrs ne dopušta zatvaranje u sebe, već "nas poziva da se vjernički zauzmemo u društvenome tkivu, kako na župnoj, tako i na općoj razini koja tvori naše hrvatsko društvo".

ZAGREB - Ministar unutarnjih poslova Ivica Kirin i dekan Fakulteta elektronike i računarstva (FER) Vedran Mornar potpisali su danas Sporazum o znanstveno-tehničkoj suradnji u poslovima modernizacije informacijsko-komunikacijskog sustava MUP-a. Ministar Kirin naglasio je da će po tom sporazumu FER-ovi stručnjaci izraditi projekte, studije razvoja i uporabe informacijsko -komunikacijskog sustava MUP-a i pružiti savjetodavne usluge pri nabavi nove opreme i programa.

ZAGREB - Hrvatski Crveni križ (HCK) priopćio je danas da je predsjednik Republike Stjepan Mesić prihvatio pokroviteljstvo nad radom Hrvatskog Crvenog križa. Mesić je prihvatio pokroviteljstvo jer cijeni dugogodišnji rad i djelovanje Hrvatskog crvenog križa, tijekom kojeg su uspješno realizirane brojne humanitarne akcije i programi, a posebice akcije dobrovoljnog darivanja krvi, zahvaljujući kojima se svakodnevno spašavaju mnogi ljudski životi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙