FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Split: umro teško ozlijeđeni u pucnjavi u Getu

SPLIT, 19. ožujka 2007. (Hina) - Goran Melvan, 24-godišnjak koji je teško ozlijeđen u pucnjavi u ranim subotnjim satima u samom središtu Splita, u Getu, noćas je preminuo u splitskoj Kliničkoj bolnici.
SPLIT, 19. ožujka 2007. (Hina) - Goran Melvan, 24-godišnjak koji je teško ozlijeđen u pucnjavi u ranim subotnjim satima u samom središtu Splita, u Getu, noćas je preminuo u splitskoj Kliničkoj bolnici.

U subotu nakon pucnjave policija je ispred zgrade u kojoj je stanovao Goran Melvan zatekla njegova znanca 28-godišnjeg Anđela Ljubića s pištoljem u ruci i krvave glave.

U stanu na drugom katu pronađen je Melvan u besvjesnom stanju s teškim ozljedama glave.

U Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj kažu da nisu uspjeli uspostaviti kontakt s ozlijeđenim Anđelom Ljubićem jer ne može govoriti, ali da su inspektori jučer od njega dobili pisanu izjavu u kojoj on tvrdi da je svog prijatelja Melvana posjetio u petak oko 22 sata te da su se zabavljali pištoljem CZ TT kalibra 7,62 mm.

Ljubić je napisao da je izbacio spremnik sa streljivom, ali da je ostao metak u cijevi koji je slučajno pogodio Melvana. Misleći da je ubio prijatelja, Ljubić tvrdi da je pokušao sam sebi presuditi.

No, glasnogovornica splitske policije Marina Kraljević Gudelj kaže da su to samo inicijalni podaci koje treba još provjeriti jer Ljubić ima dvije ozljede na vratu i obrazu, što nije karakteristično za pokušaj samoubojstva.

Zato će se Ljubića temeljito obraditi, kaže glasnogovornica, kada bude sposoban za govornu komunikaciju.

Tijekom očevida, kaže Gudelj, pronađene su tri čahure i dva deformirana strjeljiva, a cijela atmosfera u stanu sugerira okupljanje većeg društva, jer je u stanu pronađena i marihuana.

Desetak metara od ulaza u zgradu policija je pronašla kožni novčanik, mobitel i još jednu vrećicu s marihuanom i tragovima krvi na njoj.

Od obojice je uzeta parafinska rukavica. Susjedi su policiji rekli da je u trenutku pucnjave u stanu bilo sigurno nekoliko osoba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙