FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Beckham - U reprezentaciju bi došao i pješice

LONDON, 16. ožujka 2007. (Hina/Reuters) - Premda je dolaskom Stevea McClarena ispao iz engleske reprezentacije David Beckham se još uvijek nada pozivu u redove "Gordog Albiona".
LONDON, 16. ožujka 2007. (Hina/Reuters) - Premda je dolaskom Stevea McClarena ispao iz engleske reprezentacije David Beckham se još uvijek nada pozivu u redove "Gordog Albiona".

"Došao bi pješice iz Amerike kada bi dobio poziv za reprezentaciju," kazao je Beckham u razgovoru za magazin "Sport". "Uvjeren sam da, ako ću u Los Angelesu igrati dobro, moje igre neće proći nezapaženo. Ali odluku u mojem povratku u reprezentaciju ne donosim ja," dodao je bivši kapetan engleske reprezentacije.

Beckham je u dresu s grbom "tri lava" upisao 94 nastupa i postigao 17 pogotka, no McClaren se odrekao njegovih usluga kada je u kolovozu prošle godine preuzeo reprezentaciju. Premda engleska vrsta igra očajno, a otočka javnost inzistira na Beckhamovom povratku u reprezentaciju, McClaren za sada ne popušta.

"Ako dobijem poziv biti ću presretan, međutim ako se to ne dogodi, život će ići dalje. Ponosan sam što sam bio reprezentativac svoje zemlje i što sam bio njezin kapetan," zaključio je veznjak Real Madrida koji na koncu sezone seli u redove Los Angeles Galaxya. Beckham je imao nekoliko sjajnih ponuda engleskih premierligaša, no odabrao je odlazak u "nogometnu mirovinu", u SAD.

"Uvijek sam bio navijač Manchester Uniteda i za taj sam klub toliko vezan da ne mogu niti zamisliti da igram za neki drugi engleski klub. Jednostavno nikada ne bi mogao igrati protiv Crvenih vragova"," zaključio je Beckham koji je trenutačno izvan stroja zbog ozljede koljena.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙