FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hollywood najavljuje najuspješnije filmsko ljeto do sada

LOS ANGELES, 8. ožujka 2007. (Hina/DPA) - Što se dobije miješanjem "Oceanovih 13", "Harryja Pottera", trećeg nastavka "Pirata s Kariba", "Spidermana 3" i trećeg nastavka "Shreka"? Najuspješnije ljeto u povijesti filma!
LOS ANGELES, 8. ožujka 2007. (Hina/DPA) - Što se dobije miješanjem "Oceanovih 13", "Harryja Pottera", trećeg nastavka "Pirata s Kariba", "Spidermana 3" i trećeg nastavka "Shreka"? Najuspješnije ljeto u povijesti filma!

Kako piše časopis "Variety", to su predviđanja velikog broja ljudi iz filmske industrije u Hollywoodu.

"Ovo će biti najveće ljeto ikada", kazao je supredsjednik kompanije Fox International Paul Hanneman. "Inače se veliki filmovi razdijele između ljeta i praznika, no ove su godine svi na ljeto", dodao je.

S obzirom da se ove godine filmovi ne moraju kao prošle natjecati sa svjetskim nogometnim prvenstvom, očekuje se velika posjećenost kino dvorana.

Ljetna sezona počinje u svibnju s trećim nastavkom "Spidermana" u kojem se kao glavni junak opet pojavljuje Tobey Maguire. Prva dva nastavka su ostvarila rekordne zarade, a ovaj treći bi, s obzirom da je Maguire najavio povlačenje iz serijala, mogao također donijeti veliku zaradu.

Dva tjedna kasnije počinje se prikazivati "Shrek Treći" kao obiteljska animirana bajka o ljupkom čudovištu i njegovoj borbi na kraljevskom dvoru u Dalekom dalekom kraljevstvu.

Ljubiteljima filmova će se vrlo brzo nakon toga predstaviti Johnny Depp kao virtuozni kapetan Jack Sparrow u "Piratima s Kariba: Kraj svijeta". Prethodnik "Mrtvačeva škrinja" je zaradio više od milijardu dolara diljem svijeta prošle godine i postao treći najuspješniji film u povijesti.

Lipanj će dovesti "Oceanovih 13" s Bradom Pittom i Georgeom Clooneyem, a i Brucea Willisa koji će nakon 12 godina oživjeti serijal "Umri muški" u filmu "Živi slobodno ili umri muški".

U srpnju se vraća "Harry Potter i red feniksa" nakon kojeg dolazi prva filmska verzija televizijskog hita "Simpsons".

Akcija se nastavlja i u kolovozu s "Bourneovim ultimatumom" i hit komedijom "Gas do daske" koja nam predstavlja nove pustolovine Chrisa Tuckera i Jackie Chana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙