FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija u pljački uhitila 14-godišnjeg dječaka i 17-godišnju djevojku

ZAGREB, 4. ožujka 2007. (Hina) - Zagrebačka policija uhitila je 14-godišnjeg dječaka koji je htio provaliti u kiosk te 17-godišnju djevojku u pljački prodavaonice.
ZAGREB, 4. ožujka 2007. (Hina) - Zagrebačka policija uhitila je 14-godišnjeg dječaka koji je htio provaliti u kiosk te 17-godišnju djevojku u pljački prodavaonice.

Jučer oko 22 sata na raskrižju Ivanićgradske i Turopoljske ulice policajci su uhitili 14-godišnjeg dječaka koji je pokušavao provaliti u kiosk. Dječak je u tamnoj odjeći i s navučenim rukavicama pokušao provaliti u kiosk kada su ga primijetili policajci te priveli u policijski postaju. Nakon dovršene kriminalističke obrade, koja je obavljena u nazočnosti dječakove majke, dječak je pušten kući, a policija će kaznenu prijavu podnijeti ovlaštenome Općinskom državnom odvjetništvu redovitim putem.

Policija je jučer u 21,45 sati na području Ivanić Grada, u Maznici b.b., uhitila 17-godišnju djevojku pri provali u prodavaonicu. Djevojka je u vidljivo alkoholiziranom stanju (1,23 promila) došla do prodavaonice i nasilno otvorila zaključani prozor kroz koji se uvukla u prodavaonicu. Ukrala je 13 kutija cigareta i jedne vezice za cipele.

Pri izlasku iz prodavaonice uočili su je policajci, a kad ih je ona opazila, dala se u bijeg. Policajci su je sustigli u Moslavačkoj ulici i priveli su je u policijsku postaju u Ivanić Gradu.

Šteta je oko 150 kuna. Nakon provedene kriminalističke obrade, u nazočnosti roditelja, maloljetnica je puštena kući, a kaznena prijava bit će podnesena ovlaštenome Općinskom državnom odvjetništvu, rečeno je u zagrebačkoj Policijskoj upravi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙