FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slalom (m): Matt slavio, a Ivica Kostelić završio na 10. mjestu

ZAGREB/KRANJSKA GORA, 4. ožujka 2007. (Hina) - Austrijski skijaš Mario Matt pobijedio je u današnjem slalomu Svjetskog kupa u Kranjskoj Gori.
ZAGREB/KRANJSKA GORA, 4. ožujka 2007. (Hina) - Austrijski skijaš Mario Matt pobijedio je u današnjem slalomu Svjetskog kupa u Kranjskoj Gori.

Drugi je bio njegov sunarodnjak Benjamin Raich (+0,61), a na trećem mjestu nalazi se Talijan Manfred Moelgg (+0,96).

Hrvatski skijaš Ivica Kostelić završio je na 10. mjestu (+2,10). Za Ivicu Kostelića, koji je 2003. bio svjetski prvak, a 2002. osvajač malog kristalnog globusa, ovo je najlošija sezona kad je u pitanju slalom. U devet slalomskih utrka Svjetskog kupa samo je tri puta osvajao bodove, u Alta Badiji je bio treći, u Kitzbuehelu sedmi i danas u Kranjskoj Gori završio je na desetom mjestu. Čak pet puta nije završio utrku, a jednom nije ni uspio izboriti drugu vožnju.

Današnji slalom nije završio Norvežanin Aksel Lund Svindal, koji je u prvoj vožnji promašio jedna vrata.

U ukupnom poretku vodi Raich sa 945 bodova, a drugi je Svindal koji ima 77 bodova manje. Do kraja sezone preostalo je još osam utrka - tri spusta, dva super-G, jedan slalom, jedan veleslalom i jedna super-kombinacija.

Što se tiče veleslaloma i super-kombinacije tu su Raich i Svindal podjednako dobri. Raich je daleko bolji slalomaš, a Svindal ima veliku prednost kad su u pitanju spust i super-G.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙