FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ivica Kostelić stigao u Are

ZAGREB, 4. veljače 2007. (Hina) - Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić stigao je u švedski Are na Svjetsko prvenstvu u alpskom skijanju.
ZAGREB, 4. veljače 2007. (Hina) - Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić stigao je u švedski Are na Svjetsko prvenstvu u alpskom skijanju.

Ivica Kostelić, njegov otac i trener Ante, pomoćni trener Igor Jakopović, službena liječnica Hrvatske alpske skijaške reprezentacije Nataša Desnica, fizioterapeut Danko Butala, serviser Gregory Bilić (serviser), te Marica Kostelić putovali su zrakoplovom preko Frankfurta, Stockholma i Ostersunda, te jednosatnom vožnjom automobilima do Area točno 12 sati. Ivica je po dolasku odradio tzv. streching i trening razgibavanja.

Natko Zrnčić-Dim osjeća se dobro i zdravim nakon trodnevne upale grla i povišene tjelesne temperature, te je danas odradio skijaški trening u društvu kolega iz reprezentacije Ivana Ratkića i Tina Širokog. Za utrku Super-G za muškarce koja je po novom rasporedu sutra u 12.30 sati, objavljena je startna lista. Natko Zrnčić-Dim imat će startni broj 44, Ivan Ratkić 50, dok će Tin Široki startati 56. od ukupno 69 skijaša.

Vremenske prilike se popravljaju u zadnjih nekoliko sati i vjeruje se da će se obistiniti najava, bolja prognoza za slijedećih nekoliko dana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙