FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 21 sat

ZAGREB, 3. veljače 2007. (Hina) - Pregled vijesti do 21 sat.
ZAGREB, 3. veljače 2007. (Hina) - Pregled vijesti do 21 sat.

SLAVONSKI BROD - Više od četiri stotine građana Slavonskoga Broda upisalo se u registar dobrovoljnih darivatelja koštane srži u akciji "Želim život" koju su danas na glavnome trgu u Slavonskome Brodu organizirali slavonskobrodska organizacija Udruge "Leukemija i limfomi" i Zaklada "Ana Rukavina". Brod je bio osmi grad u kojem je akcija organizirana, a dosad se u registar upisalo više od šest tisuća mogućih darivatelja.

SLAVONSKI BROD - Dvadesetpetogodišnji D.K., osumnjičen za teško ubojstvo u Banjoj Luci krajem siječnja, uhićen je na području okučanske općine i priveden je istražnome sucu Županijskoga suda u Slavonskome Brodu, izvijestila je danas brodsko-posavska Policijska uprava. Osumnjičenik se branio šutnjom, a istražni sudac Mirko Svirčević odredio mu je 48-satni pritvor u požeškome zatvoru. U tom bi roku protiv njega Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskome Brodu trebalo podignuti istražni zahtjev. Prema riječima suca Svirčevića, osumnjičeniku će se suditi u Slavonskome Brodu jer je i hrvatski državljanin. D.K. (25) osumnjičen je za teško ubojstvo 53-godišnje A.L. 29. siječnja u Banjoj Luci.

ZAGREB - Dvojica državljana BiH, od kojih je jedan u bijegu, osumnjičeni su da su uz pomoć dvojice nepoznatih muškaraca prevarili svog poznaika, 41-godišnjeg poduzetnika, zamijenivši mu 54.000 eura za 154.000 krivotvorenih švicarskih franaka. Prvoosumnjičeni 40-godišnji državljanin BiH priveden je u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, dok je za drugoosumnjičenim, čiji identitet je policiji poznat, raspisana potraga. Obojica do sada nisu bili poznati policiji u Hrvatskoj. Identitet dvojice muškaraca s kojima je izvršena zamjena eura za krivotvorene švicarske franke, policiji zasada još nije poznat. Policija nije željela iznijeti podatke o oštećenom, jer je žrtva kaznenog djela, no ako se naknadno utvrdi da je novac sumnjivog porijekla onda će se o oštećenom govoriti kao o osumnjičeniku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙