FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 15. siječnja 2007. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 15. siječnja 2007. (Hina) - Izbor zanimljivosti iz svijeta.

LONDON - Australska pop-diva Kylie Minogue koja se vratila nastupima nakon liječenja raka dojke, otkazala je u nedjelju dva koncerta zbog teške prehlade, objavio je njezin menadžer. Kylie je skratila subotnji nastup u Manchesteru u Engleskoj, a neće nastupiti ni u ponedjeljak niti u utorak. "Nakon što je u subotu navečer morala skratiti nastup... zbog umjereno teške infekcije respiratornog sustava, liječnici su inzistirali da Kylie Minogue 'ne nastupa u neposrednoj budućnosti", kaže se u priopćenju. Planira se da Kylie nastupi u četvrtak i petak, a očekuje se i da organizator nađe nove termine za otkazane koncerte, dodaje se u priopćenju objavljenom na web stranici dvorane Manchester Evening News Arena.

HONG KONG - Četrdesettrogodišnjak iz Hong Konga traži svoje mjesto u Guinnessovoj knjizi rekorda jer je, nakon neopreznog izlaganja suncu, s prsa oljuštio komad kože velik 21,6 cm i to u obliku Kine, prenijeli su mediji. Barry Kwok tvrdi da je baš njegov komad kože oljuštene nakon sunčanih opekotina "stečenih" na hongkonškoj plaži, najveći na svijetu, prenosi Sunday Morning Post. No, Guinnessovi dužnosnici odbili su uzeti u razmatranje njegov rekord jer je uz oljuštenu kožu nije dostavio i fotografiju na kojoj bi se vidjelo da je doista oguljena s njega. Uspomenu na neoprezno sunčanje Kwok čuva još od 1979., a prije sedam godina zaključio je da zaslužuje mjesto u Guinnessovoj knjizi rekorda.

LONDON - Sve je vjerojatnije da će britanski princ Harry (22) kao mladi časnik britanskih oružanih snaga biti poslan u Irak, piše engleski tisak u nedjelju navodeći kako će princ s ostalim časnicima svoje elitne jedinice "Blues and Royals" već ovog tjedna početi poseban trening. Glasnogovornik kraljevske palače potvrdio je vijesti o posebnoj obuci, navodi list "News of the World". U poseban trening, navodi list, spada i da Harry, treći na popisu britanskih prestolonasljednika, uči arapski u cilju "prijateljskih kontakata sa civilnim stanovništvom ali i da bi bolje izdavao naredbe".

SYDNEY - Maleni gradić Parkes u udaljenom New South Walesu u Australiji postigao je novi svjetski rekord kad je čak 147 Elvisa Presleya jednoglasno otpjevalo Love Me Tender na završetku tradicionalnog godišnjeg festivala posvećenog neprežaljenom Kralju. "Nije to loš rezultat za ovako malen gradić", rekao je gradonačelnik Parkesa Bob Wilson po završetku petodnevnog festivala koji je posjetilo više od 6 tisuća obožavatelja Elvisa Presleya.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙