FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Split: gost konobara ugrizao za nos

SPLIT, 1. siječnja 2007. (Hina) - Noć na splitsko-dalmatinskom području protekla je uglavnom mirno i bez izgreda, rečeno je danas u Policijskoj upravi.
SPLIT, 1. siječnja 2007. (Hina) - Noć na splitsko-dalmatinskom području protekla je uglavnom mirno i bez izgreda, rečeno je danas u Policijskoj upravi.

Jedini izgred vrijedan pozornosti dogodio se tijekom proslave u kafiću "Albatros" u Splitu, gdje je 22-godišnjeg konobara gost, navodni poznanik, i to zbog duga, ugrizao za nos. Konobaru je ozlijeđena lijeva nosnica, a za počiniteljem se traga.

"Sa sigurnosnim stanjem na području Policijske uprave možemo biti iznimno zadovoljni", izjavio je načelnik Ureda načelnika splitsko-dalmatinske Policijske uprave Ninoslav Ćurić. Dodao je da se, osim bučne zvučne kulise zbog pretjerane uporabe pirotehničkih sredstava, nije dogodio gotovo nijedan veći izgred.

Za dva ugostiteljska objekta, u Glavicama kod Sinja i u Splitu stigle su lažne dojave o postavljenim bombama koje goste nisu omele u proslavi.

Hitna medicinska pomoć, osim što je pomagala pijanim osobama, imala je samo dvije intervencije zbog petardi - devetogodišnjaku iz Splita ozlijeđeno je oko kada je druga osoba ispalila petardu iz cjevčice u njegovu smjeru, a 16-godišnjaku iz Solina petarde su ozlijedile prste na desnoj ruci, no nema težih posljedica.

(Hina) xdstr ymc

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙