FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

GS: NA RABU 13. KONGRES UGOSTITELJA I TURISTIČKIH DJELATNIKA HOK-A

ZAGREB, 27. rujna (Hina) - Trinaesti kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore (HOK) održat će se od 5. do 7. listopada na otoku Rabu. U radu kongresa sudjelovat će oko 350 obrtnika ugostitelja i turističkih djelatnika, predstavnici Ministarstva turizma i Ministarstva za obrt, malo i srednje poduzetništvo, Hrvatske turističke zajednice (HTZ), Hrvatske gospodarske komore, Obrtne zbornice Slovenije i Udruge hrvatskih ugostitelja i hotelijera iz Njemačke, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare.
ZAGREB, 27. rujna (Hina) - Trinaesti kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore (HOK) održat će se od 5. do 7. listopada na otoku Rabu. U radu kongresa sudjelovat će oko 350 obrtnika ugostitelja i turističkih djelatnika, predstavnici Ministarstva turizma i Ministarstva za obrt, malo i srednje poduzetništvo, Hrvatske turističke zajednice (HTZ), Hrvatske gospodarske komore, Obrtne zbornice Slovenije i Udruge hrvatskih ugostitelja i hotelijera iz Njemačke, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare. #L# Tijekom dvodnevnog rada obrtnici-ugostitelji osvrnut će se na proteklu turističku sezonu te s time u vezi i na aktivnosti Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a, te na mjesto i ulogu obrtnika-ugostitelja u hrvatskoj turističkoj ponudi, rekao je predsjednik Ceha Darko Belušić. Na kongresu će se razmotriti i niz tema, primjerice obrazovanje i stručno usavršavanje someliera i barmena, uvođenje HACCP sustava u ugostiteljske objekte, a održat će se i gastronomska takmičenja ugostitelja na razini županijskih komora radi promicanja kvalitete ponude i usluga. Po Belušićevim riječima, na kongresu će se razgovarati i na temu autohtona kontinentalna i priobalna kuhinja, a raspravljat će se i o mogućnosti prezentacije hrvatske ugostiteljske ponude u sklopu marketinške pripreme turističke sezone. U sklopu 13. konresa ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a održat će se gastro izložba na kojoj će kulinarske specijalitete predstaviti tridesetak obrtnika-ugostitelja s područja Primorsko-goranske županije. Časopis UT, revija za ugostiteljstvo i turizam, kao suorganizator kongresa, organizirat će petu godinu za redom izložbu proizvoda i opreme za ugostiteljstvo, na kojoj će svoje proizvode predstaviti dvadesetak proizvođača i trgovaca. (Hina) splj ds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙