FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

GS: U SHERATONU NAPULJSKA JELA S MOZZARELLOM I RICOTTOM

ZAGREB, 3. travnja (Hina) - U sklopu ponude laganih obroka za poslovne ručkove, u zagrebačkom će se hotelu Sheraton od danas svakodnevno nuditi i jela pod nazivom "Napuljska jela" sa sirevima mozzarellom i ricottom. Jela su specifična za napuljsku regiju, a sastojci - mozzarella i ricotta proizvedeni su u Hrvatskoj, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare.
ZAGREB, 3. travnja (Hina) - U sklopu ponude laganih obroka za poslovne ručkove, u zagrebačkom će se hotelu Sheraton od danas svakodnevno nuditi i jela pod nazivom "Napuljska jela" sa sirevima mozzarellom i ricottom. Jela su specifična za napuljsku regiju, a sastojci - mozzarella i ricotta proizvedeni su u Hrvatskoj, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare. #L# Sirevi mozzarella i ricotta proizvedeni su u jedinom pogonu u Hrvatskoj (u Svetoj Nedjelji), koji proizvodi tu vrstu sira na autentičan južno-talijanski način, rekao je proizvođač toga sira u Hrvatskoj Etore Tamajo. Ideja za proizvodnjom talijanskog sira potekla je nakon ispitivanja hrvatskog tržišta, a nastavlja se na obiteljsku tradiciju izrade sira. Braća blizanci Etore i Dario (otac im je iz Napulja) počeli su s proizvodnjom tih vrsta sira prije mjesec i pol, a u pogon su uložili 350.000 njemačkih maraka. Naglasili su, kako u proizvodnji sira koriste isključivo sirovine iz Hrvatske, jer to više nije samo talijanski proizvod. Zasad, obitelj Tamajo svojim sirevima opskrbljuje samo restorane i ugostiteljske objekte, a nadaju se da će se njihova mozzarella i ricotta uskoro naći i u slobodnoj prodaji. (Hina) splj db

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙