FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Irak: tri skupine izbore ocijenjuju "farsom"

DUBAI, 31. prosinca 2004. (Hin/AFP) - Tri islamističke skupine uIraku, među kojima i "Vojska d'Ansar Al-Sunna", povezana sterorističkom mrežom Al-Qaidom, ocijenile su na internetskoj stranici da su "izbori i demokracija u Iraku obična farsa", zaprijetivši da ćenapasti sve koji u tom sudjeluju.
DUBAI, 31. prosinca 2004. (Hin/AFP) - Tri islamističke skupine u Iraku, među kojima i "Vojska d'Ansar Al-Sunna", povezana s terorističkom mrežom Al-Qaidom, ocijenile su na internetskoj stranici da su "izbori i demokracija u Iraku obična farsa", zaprijetivši da će napasti sve koji u tom sudjeluju.

"Demokracija je riječ grčkog podrijetla koja znači vladavinu naroda...taj je koncept suprotan jedinstvu Alaha, šerijatskom zakonu i predstavlja otpadništvo od vjere", ističu "Vojska d'Ansar Al-Sunna", "Vojska mudžahedina" i "Islamska vojska u Iraku".

"Tko god bude sudjelovao u toj prljavoj farsi neće se moći sakriti od napada mudžahedina na biračka mjesta i ljude koji će sudjelovati na izborima", dodaje se u poruci objavljenoj na internetskoj stranici.

Izbori u Iraku su zakazani za 30. siječnja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙