FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nezaposlenima besplatne ZET-ove karte

ZAGREB, 31. prosinca 2004. (Hina) - Nezaposleni Zagrepčani od Novegodine imaju pravo na besplatnu socijalnu mjesečnu pokaznu kartu uZET-ovim tramvajima i autobusima, priopćeno je iz ZET-a.
ZAGREB, 31. prosinca 2004. (Hina) - Nezaposleni Zagrepčani od Nove godine imaju pravo na besplatnu socijalnu mjesečnu pokaznu kartu u ZET-ovim tramvajima i autobusima, priopćeno je iz ZET-a.

Na jednoj od prosinačkih sjednica zagrebačko Gradsko poglavarstvo odlučilo je da pravo na besplatnu mjesečnu voznu kartu dobiju svi prijavljeni na Zavodu za zapošljavanje.

Iz ZET-a stoga priopćuju da će od 3. do 12. siječnja izdavati besplatne socijalne mjesečne markice za siječanj u ZET-u, u Ozaljska 105, i to radnim danom od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 16 sati.

Korisnik je pritom obavezan predočiti osobnu iskaznicu i socijalnu iskaznicu ZET-a i potpisati preuzimanje markice, dok je službenik ZET-a obavezan prilikom izdavanja markice u nju upisati broj iskaznice.

U ZET-u pojašnjavaju da će izdati socijalnu iskaznicu svima koji je nemaju, a na popisu su Gradskog ureda za zdravstvo i socijalnu skrb kao korisnici prava na besplatnu kartu. Za izdavanje iskaznice potrebno je ispuniti molbu (obrazac ZET-a) i priložiti fotografiju te uplatiti 30 kuna, priopćuju iz ZET-a.

Svi koji su kupili socijalnu markicu za siječanj do 30. prosinca 2004., a nalaze se na Popisu korisnika prava na besplatnu socijalnu mjesečnu kartu, mogu od 11. do 14. siječnja podići uplaćeni iznos, također u ZET-u u Ozaljskoj.

Iz ZET-a podsjećaju da se u tamošnjoj prodavaonici karata može kupiti socijalna markica za one koji ostvaruju pravo na socijalnu mjesečnu pokaznu kartu po nekoj drugoj osnovi, poput civilnih ročnika, izbjeglica i dr.

U Zagrebu je približno 38.000 nezaposlenih, a za besplatne ZET-ove vozne karte bit će iz gradskog proračuna za 2005. osigurano 27,5 milijuna kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙