FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Snažan vjetar za promet zatvorio pojedine dionice

ZAGREB, 29. prosinca 2004. (Hina) - Zbog vrlo snažna vjetra i mokrogkolnika dionica autoceste A1 Zagreb-Split od čvora Sv. Rok prekoMasleničkog mosta do Posedarja i dalje je zatvorena za sav promet, dokPaškim i Krčkim mostom i dionicom Jadranske magistraleSenj-Karlobag-Sv. Marija Magdalena zbog bure ne smiju voziti autobusina kat, vozila s kamp-prikolicom i motocikli.
ZAGREB, 29. prosinca 2004. (Hina) - Zbog vrlo snažna vjetra i mokrog kolnika dionica autoceste A1 Zagreb-Split od čvora Sv. Rok preko Masleničkog mosta do Posedarja i dalje je zatvorena za sav promet, dok Paškim i Krčkim mostom i dionicom Jadranske magistrale Senj-Karlobag-Sv. Marija Magdalena zbog bure ne smiju voziti autobusi na kat, vozila s kamp-prikolicom i motocikli.

Zatvorena je i dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb od čvora Oštrovica do Delnica i to za autobuse na kat i teretna vozila iznad 3,5t, izvijestio je Hrvatski autoklub u 9 sati.

Na prometnicama u zemlji kolnici su mokri i skliski, a s obzirom na prilično rijedak promet nema poteškoća pri vožnji, ali se preporuča vozačima da u vozilu imaju zimsku opremu.

Trajekt na liniji Prizna-Žigljen za otok Pag ne plovi, dok onaj na liniji Brestova-Porozina za Cres prevozi samo osobna vozila. Teretnjaci moraju voziti preko Krka do Valbiske, te do Cresa doći trajektnom linijom Valbiska-Merag.

Ostali trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙