FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: cestovni promet bez zastoja; trajektne veze u prekidu

ZAGREB, 27. prosinca 2004. (Hina) - U većem dijelu Hrvatske vozi se pomokrim kolnicima, no uglavnom uz dobru vidljivost i bez duljihzastoja, izvijestio je Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 27. prosinca 2004. (Hina) - U većem dijelu Hrvatske vozi se po mokrim kolnicima, no uglavnom uz dobru vidljivost i bez duljih zastoja, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Trajektne linije Sumartin-Makarska za otok Brač i Brestova-Porozina za Cres u prekidu su. Katamaranske linije Split-Hvar-Vela Luka-Ubli s polaskom u 14 sati i Split-Bol-Jelsa s polaskom u 16 sati su otkazane. Morske veze Elafiti-Dubrovnik i Mljet-Dubrovnik popodne će se odvijati redovno, ne uslijedi li novo pogoršanje vremena. Ostali trajekti plove prema redu plovidbe.

Na graničnom prijelazu Bregana pojačan je promet u oba smjera, a slično je i na prijelazima s BiH u Posavini, no nema duljeg zadržavanja. Na izlazu iz zemlje preko Bajakova kolona teretnih vozila duga je do jednog km. U prometu osobnih vozila nema čekanja, jednako kao i na ostalim prijelazima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙