FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zbog olujna vjetra zatvorena cesta Sv. Rok-Maslenica

ZAGREB, 29. prosinca 2004. (Hina) - Zbog olujna vjetra za sav je prometzatvorena dionica autoceste A1 Zagreb-Split od južnog portala tunelaSv. Rok do Maslenice, dok Paškim mostom i dionicom Jadranskemagistrale Senj-Karlobag-Sv. Marija Magdalena zbog bure ne smijuvoziti autobusi na kat, vozila s kamp-prikolicom i motocikli.
ZAGREB, 29. prosinca 2004. (Hina) - Zbog olujna vjetra za sav je promet zatvorena dionica autoceste A1 Zagreb-Split od južnog portala tunela Sv. Rok do Maslenice, dok Paškim mostom i dionicom Jadranske magistrale Senj-Karlobag-Sv. Marija Magdalena zbog bure ne smiju voziti autobusi na kat, vozila s kamp-prikolicom i motocikli.

Slab snijeg padao je rano jutros u Hrvatskome zagorju i u Međimurju, no nije se zadržao na kolniku, već samo u gorju. Snijeg je jutros dojavljen i s područja kojim prolazi dionica autoceste A1 Jezerane-Otočac, te dionice dionice A1 Gospić-Gornja Ploča-tunel Sv. Rok.

Pada i u Gorskome kotaru između tunela Tuhobić i čvora Bosiljevo. Na kolniku snijega uglavnom nema, a s obzirom na prilično rijedak promet, nema niti poteškoća pri vožnji.

Hrvatski autoklub preporuča vozačima da kod sebe imaju zimsku opremu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙