FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za srijedu, 29. prosinca

ZAGREB, 29. prosinca (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu,29. prosinca.
ZAGREB, 29. prosinca (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 29. prosinca.

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu odlaska na dužnost u Afganistan prvog civilnog tima Republike Hrvatske. U hrvatskom timu su diplomat Dražen Hrastić i policijski inspektori Dario Dudas i Ivan Odeljan koji putuju za Afganistan 6. siječnja 2005. Konferencija će se održati u 12:00 sati u MVP-u, Trg Nikole Šubića Zrinskog 7-8, a vodit će je nacionalni koordinator za NATO Pjer Šimonović.

KIJEV - U posjet Ukrajini stiže američko izaslanstvo predvođeno državnim tajnikom Richardom Armitageom. Najavljeni su sastanci s odlazećim predsjednikom Leonidom Kučmom, pobjednikom predsjedničkih izbora Viktorom Juščenkom i premijerom Viktorom Janukovičem.

AZIJA - Hina nastavlja pratiti posljedice razornog potresa u blizini Sumatre koji je izazvao niz tsunamija. Valovi visoki i do 10 metara obrušili su se na obale sedam zemalja, usmrtivši, prema posljednjim podacima, gotovo 60.000 ljudi. Najviše je poginulih u Indoneziji, Indiji i Šri Lanki. Naredni dani biti će u znaku akcija spašavanja i pružanja pomoći unesrećenima.

DEŽURNI UREDNICI:

Noć: Zvonimir Matić

Prijepodne: Domagoj Janković

Poslijepodne: Darko Vlahović, Sonja Djerasimović

Večer: Duška Gerić Koren

Tel. 385 1 4808 645

Fax. 385 1 4808 822

E-mail: vpdesk@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙