FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: u pojedinim krajevima pada snijeg

ZAGREB, 28. prosinca 2004. (Hina) - U Lici, na dionici A6 Rijeka-Zagrebod čvora Ravna Gora-tunel Čardak te na A1 Zagreb-Split između Jezeranai tunela Sveti Rok, pada slab snijeg.
ZAGREB, 28. prosinca 2004. (Hina) - U Lici, na dionici A6 Rijeka-Zagreb od čvora Ravna Gora-tunel Čardak te na A1 Zagreb-Split između Jezerana i tunela Sveti Rok, pada slab snijeg.

Za sada ne pričinjava veće teškoće u odvijanju prometa ali su ceste skliske i nužna je opreznija i sporija vožnja, preporučljivo sa zimskom opremom, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Kolnici su mokri i skliski u gotovo cijeloj zemlji, a magla smanjuje vidljivost mjestimice na dionicama autocesta A1 Split-Zagreb, od Bosiljeva do Male Kapele i A6, Rijeka-Zagreb, od tunela Sljeme do tunela Veliki Gložac.

Mogući su odroni zemlje i kamenja na gorskim cestama, te usjecima Jadranske magistrale, a poseban oprez preporuča se duž dionice Ličke magistrale od Knina do Gračaca.

Odron na državnoj cesti D522 Udbina-Lovinac (spojnom cestom između D1 i autoceste A1 Zagreb-Split) još se sanira, pa se vozi usporeno, uz prometnu signalizaciju. Na Jadranskoj magistrali ima mnogo odrona između Omiša i Dubaca, a zbog klizišta u Lokvi Rogoznici također se prometuje izmjenično, jednim trakom.

Do manjih zastoja može doći na dionicama s radovima u tijeku, gdje je promet usporen ili preusmjeren.

Na GP Bajakovo promet je rijedak i u oba smjera se prometuje bez zastoja. Na GP Županja povremeno je pojačan ulaz, a na Staroj Gradišci ulaz i izlaz osobnih vozila. Ostalim prijelazima sva vozila prometuju nesmetano.

Trajekt na liniji Brestova-Porozina za Cres prevozi samo osobna vozila.

Ostali trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙