FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ubijena dva Iračanina a četiri ranjena u eksploziji

BAAQOUBA, 23. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Iračanin je ubijen ueksploziji bombe koju je pokušao postaviti na cestu sjeverno odBagdada, gdje je poduzetnik radeći za američku vojsku također ubijen,dok su još četiri osobe ranjene u eksploziji automobila bombe južno odglavnog grada, prema različitim izvorima.
BAAQOUBA, 23. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Iračanin je ubijen u eksploziji bombe koju je pokušao postaviti na cestu sjeverno od Bagdada, gdje je poduzetnik radeći za američku vojsku također ubijen, dok su još četiri osobe ranjene u eksploziji automobila bombe južno od glavnog grada, prema različitim izvorima.

"Iračanin je ubijen u eksploziji bombe koju je postavljao uz rub ceste" u području blizu Baaqoube, izjavio je irački glasnogovornik, precizirajući da je otvorena istraga.

Iračka policija je kazala da je otkrila tijelo te osobe u zoni Kenaane, 40-ak kilometara sjeverno od Bagdada.

U Baladu, 70 km sjeverno od Bagdada, lokalna policija izjavila je da su neznanci otvorili vatru na automobil iračkog poduzetnika koji je radio za američku vojsku, usmrtivši ga na licu mjesta.

Neznanci su otvorili vatru na automobil Imada Majida Imadeddinea dok je izlazio iz američke baze u blizini Yathriba, 20 km istočno od Bagdada.

U gradu Iskandariyahu, 60 km južno od Bagdada, automobil-bomba eksplodirao je u 13 sati ranivši četiri osobe, priopćila je policija.

Vozilo je napušteno u redu ispred benzinske postaje, kazao je kapetan Hadi Hatef, glasnogovornik policije pokrajine Babylone, gdje se nalazi Iskandariyah.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙