FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za utorak, 21. prosinca

ZAGREB, 20. prosinca 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zautorak, 21. prosinca.
ZAGREB, 20. prosinca 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 21. prosinca.

ZAGREB - Predsjednik Republike Stjepan Mesić primit će u oproštajni posjet veleposlanika Indije u Hrvatskoj Kailasha Lai Agrawala (15.45 sati, Ured Predsjednika).

ZAGREB - Ministrica europskih integracija Kolinda Grabar-Kitarović i šef Delegacije Europske komisije u Hrvatskoj Jacques Wunenburger predstavit će prvi broj podliska Modre laste EUROLIMAČ. Riječ je o novom, obrazovno-zabavnom izvoru informacija namijenjenom učenicima osnovnih škola, koji će svaka dva mjeseca približavati školarcima pojam Europske unije i različite aspekte europskih integracija (10 sati, Gradska knjižnica Bogdan Ogrizović, Preradovićev trg 5).

JERUZALEM - Britanski premijer Tony Blair stiže u posjet Izraelu, gdje će tamošnjim dužnosnicima predstaviti nacrt međunarodne konferencije o Bliskom istoku, koja će se početkom iduće godine održati u Londonu. Blair će u srijedu obići palestinska područja.

SCHLESWIG - U sklopu njemačko-ruskih konzultacija razgovore će nastaviti njemački kancelar Gerhard Schroeder i ruski predsjednik Vladimir Putin.

PEKING - Južnokorejski ministar za ujedinjenje Chung Dong-Youngto stiže u posjet Kini tijekom kojega bi se trebao susresti s kineskim ministrom vanjskih poslova Lijem Zhaoxingom u pokušaju ponovnog pokretanja pregovora oko nuklearnog programa Sjeverne Koreje. Mogući su i njegovi susreti s kineskim predsjednikom Huom Jintaom i premijerom Wenom Jiabaom.

Dežurni urednici:

Noć: Srđan Baković

Prijepodne: Duška Gerić Koren

Poslijepodne: Sonja Djerasimović/Darko Vlahović

Navečer: Domagoj Janković

telefon: 385 1 4808 645

telefax: 385 1 4808 822

e-mail: vpdesk@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙