FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: kiša i susnježica na autocesti A4

ZAGREB, 17. prosinca 2004. (Hina) - Kiša sa snijegom ili susnježicamjestimično pada duž autoceste A4 od Brezničkog Huma prema Goričanu,te na dionicama autoceste A3 Ivanić Grad-Novska i Okučani-SlavonskiBrod, izvijestio je HAK u 13 sati.
ZAGREB, 17. prosinca 2004. (Hina) - Kiša sa snijegom ili susnježica mjestimično pada duž autoceste A4 od Brezničkog Huma prema Goričanu, te na dionicama autoceste A3 Ivanić Grad-Novska i Okučani-Slavonski Brod, izvijestio je HAK u 13 sati.

Ledena kiša još uvijek otežava promet i na cijelom području Krapinsko-zagorske, Zagrebačke, Sisačko-moslavačke županije i na području samog grada Zagreba.

Slično je i na autocesti Zagreb-Karlovac. Kiša koja se ledi na tlu još pada i na području kojim prolazi dio autoceste A1 Bosiljevo-Mala Kapela-Otočac. Mokrih kolnika još ima u Istri, na Kvarneru, Gorskome kotaru, Lici i Dalmatinskoj zagori, a promet na pojedinim spomenutim područjima dodatno otežava i mjestimična magla ili sumaglica, osobito u Gorskome kotaru oko Bosiljeva.

HAK savjetujemo vozače da opreme vozila za zimske uvjete, kako bi doprinijeli većoj sigurnosti i protočnosti prometa. Na području Hrvatske zimska oprema podrazumijeva sve četiri zimske gume, ako se vozi s ljetnim gumama, u prtljažniku moraju biti lanci za pogonske kotače.

Pojačan je izlaz teretnih vozila na Bajakovu, a ulaz na Maclju. Ostalim prijelazima sva vozila prometuju bez duljih zadržavanja.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙