FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Irak: poginula tri poljska vojnika, ubijeni vozači kamiona

ZAGREB, 15. prosinca 2004. (Hina) - Trojica poljskih vojnika poginulasu, a četvorica su ozlijeđena u srijedu u Iraku u helikopterskojnesreći kod Kerbale, nedaleko od Bagdada, javlja France pressepozivajući se na poljsku televiziju TVN24.
ZAGREB, 15. prosinca 2004. (Hina) - Trojica poljskih vojnika poginula su, a četvorica su ozlijeđena u srijedu u Iraku u helikopterskoj nesreći kod Kerbale, nedaleko od Bagdada, javlja France presse pozivajući se na poljsku televiziju TVN24.

"Trojica vojnika poginula su kada je helikopter zbog otkazivanja motora bio prisiljen prisilno se spustiti oko 8 kilometara od Kerbale", rekao je pukovnik Arthur Domanski, glasnogovornik multinacionalne divizije u Iraku koju predvodi Poljska, prenosi Reuters.

U nesreći su ozlijeđena još četvorica vojnika, rekao je.

U međuvremenu, iz iračkih policijskih izvora doznaje se da su u posljednja 24 sata na sjeveru Bagdada ubijena dvojica vozača turskih kamiona i jedna iračka djevojčica, prenosi France presse.

Kamiondžije su ubijene u blizini Balada u utorak nešto prije ponoći. U Baladu se nalazi američka vojna baza.

Petogodišnja iračka djevojčica poginula je pak u Samarri, u pucnjavi između američkih snaga i naoružanih napadača, objavila je policija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙